המדריך לניהול דפי פייסבוק עסקיים

הרשאות הגולשים לפרסום תוכן על ציר הזמן של הדף העסקי בפייסבוק

כיצד לחסום או לאפשר פוסטים של גולשים על ציר הזמן של דף הפייסבוק העסקי, וכיצד לבדוק ולאשר את כל הפוסטים לפני פרסומם.

זמן קריאה: 1 עד 3 דקות
רמות קושי: מתקדמים מקצוענים
עדכון אחרון: שלישי, 28 יוני 2016 01:50
דירוג הגולשים:

חלק מהשיחה שאתם יוצרים בפייסבוק עם עוקבים ולקוחות מתבצע דרך פרסום של גולשים על ציר הזמן של הדף שלכם. זו אינטראקציה חשובה ובאופן כללי מומלץ לאפשר אותה. עם זאת, יתכנו מקרים בהם לא תרצו לאפשר לגולשים לפרסם באופן פומבי על ציר הזמן שלכם, או שתרצו לבדוק את כל הפרסומים שלהם לפני שהם הופכים לפומביים. בפרק זה אסביר כיצד לעשות זאת.

חלקים בפרק זה:

איך לאפשר או לחסום את האפשרות לפרסם על ציר הזמן של הדף

היכנסו לאזור ההגדרות הראשי של הדף, בלחיצה על הכפתור Settings (בעברית 'הגדרות'), בתפריט הלבן הרוחבי שמעל הדף שלכם. בתפריט הפנימי של אזור ההגדרות ודאו כי אתם נמצאים בדף הראשי - General (בעברית 'כללי').

קביעת ההרשאות לפרסום על ציר הזמן שלכם נעשית דרך השדה Visitor Posts (בעברית 'פוסטים של מבקרים'). כדי לשנות את ההגדרות לחצו על Edit (בעברית 'עריכה') שליד שדה זה. כל הכפתורים שהזכרתי מסומנים בריבוע אדום בתמונה:

כניסה לאזור ניהול ההרשאות

לאחר הלחיצה יפתח אזור הניהול של הרשאות אלו (מסומן בריבוע אדום בתמונה):

בחירת ההרשאות הרצויות של פרסום גולשים על ציר הזמן

כדי לחסום פרסומים של גולשים על ציר הזמן שלכם באופן גורף, בחרו באפשרות התחתונה ביותר - Disable posts by other people on the Page (בעברית 'השבת פוסטים של אנשים אחרים בדף'). כדי לאפשר לגולשים לפרסם על ציר הזמן, בחרו באפשרות העליונה Allow visitors to the Page to publish posts (בעברית 'אפשר למבקרים בדף לפרסם פוסטים').

במידה ואתם בוחרים לאפשר פרסום על ציר הזמן שלכם, תוכלו לעדן את ההרשאות ב-2 צורות: לאפשר את כל סוגי הפוסטים או רק פוסטים ללא תמונה או סרטון וידאו, ולהעביר את כל הפוסטים דרך אישורכם לפני פרסומם בדף.

איך לאפשר פרסומים מלבד תמונות וסרטוני וידאו

אם אינכם רוצים לאפשר לעוקבים בדף לפרסם על ציר הזמן תמונות וסרטים (אלא רק טקסטים וקישורים), הורידו את סימון ה-V בתיבה שליד השדה Allow photo and video posts (בעברית 'אפשר פוסטים של תמונות וסרטים'). שדה זה מסומן כברירת המחדל כאשר אתם מאפשרים לפרסם על ציר הזמן שלכם.

איך לאפשר פרסומים רק לאחר אישור הפרסום ע"י מנהל

אם אתם מעוניינים לבדוק את כל הפוסטים שמתפרסמים על ציר הזמן שלכם ולאשר (או לפסול אותם) לפני שהם זמינים לקהל הגולשים בפייסבוק, סמנו התיבה שליד השדה Review posts by other people before they are published to the Page (בעברית 'בדוק פוסטים של אנשים אחרים לפני שהם יפורסמו בדף').

במידה ותחברו באפשרות זו, הפוסטים שיפורסמו על ציר הזמן שלכם יהיו זמינים דרך יומן הפעילות (Activity Log) המלא של הדף.

עוד פרקים במדריך בנושאים דומים

עוד בנושא ניהול הרשאות גולשים:

עוד בנושא הגדרות כלליות בדף:

מה דעתך על המדריך הזה?
בחר/י 1 עד 5 כוכבים:
הפידבק שלך אנונימי והוא עוזר לנו לשפר את המדריכים באתר
-- פרסומת --

כל הפרקים במדריך לניהול דפים עסקיים בפייסבוק

עמוד ראשי - כל הפרקים במדריך >>
פרסום וניהול תוכן
קידום וניהול השיחה
קידום הדף העסקי
עיצוב הדף העסקי
שימוש בתיבת ההודעות הפרטיות
הקמת חנות ומכירת מוצרים בדף העסקי
ניהול הרשאות גולשים
ניהול והגדרות כלליות

כל הפרקים במדריך לניהול דפים עסקיים בפייסבוק

עמוד ראשי - כל הפרקים במדריך >>
פרסום וניהול תוכן
קידום וניהול השיחה
קידום הדף העסקי
עיצוב הדף העסקי
שימוש בתיבת ההודעות הפרטיות
הקמת חנות ומכירת מוצרים בדף העסקי
ניהול הרשאות גולשים
ניהול והגדרות כלליות
×
עמוד ראשי - כל הפרקים במדריך >>
פרסום וניהול תוכן
קידום וניהול השיחה
קידום הדף העסקי
עיצוב הדף העסקי
שימוש בתיבת ההודעות הפרטיות
הקמת חנות ומכירת מוצרים בדף העסקי
ניהול הרשאות גולשים
ניהול והגדרות כלליות
×
חיפוש באתר תמנון שיווק באינטרנט